Paquito Navarro

Paquito Navarro, un as de la pala … i del bon menjar! El jugador espanyol, onzè mundial que va fer 36 anys al febrer passat, gaudeix de la gastronomia argentina. No amaga que ha agafat uns quilos de més abans de començar el Buenos Aires P1, que se celebra a la capital del país.

En una entrevista per Premier Padel, Paquito revela:

“És un plaer venir aquí, els seguidors són molt amables amb nosaltres. Tinc ganes de quedar-me el màxim de temps possible. Torno d’Argentina amb tres quilos més, però realment m’estimo.

Si molts jugadors argentins de pàdel estan contents de jugar davant del seu públic, altres esportistes com Paquito Navarro aprofiten per gaudir de la cuina local.

Interrogat sobre els seus tres plats indispensables, Paquito respon:

“Un bon roast-beef, un sandvitx miga (embotit tallat ben fi, ous bullits, formatge, tomàquets, pebrot, tonyina, enciam) i per celebrar-ho, un bon fernet (beguda alcohòlica d’amargor, elaborada amb diferents herbes mòltes en alcohol de raïm).

Amb el seu company brasiler Lucas Bergamini (15è mundial), van arribar a les semifinals al Major Qatar i al Brussels P2. Però últimament, van ser eliminats als vuitens de final a l’Asuncion P2 al Paraguai. En una pista lenta i en condicions favorables, la parella espera canviar la situació al Buenos Aires P1.

Per a la tercera ronda del torneig argentí, Navarro / Bergamini enfronten la parella Patiniotis / Gala per una plaça als quarts de final.

The post Paquito Navarro – “Torno amb tres quilos més, però realment m’estimo” first appeared on Padel Magazine.